Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2002 Babel Fishl

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Babel Fish, 13. april 2002

Lite folk, god stemning!

Selv om de ikke kan vise til hitlåter som har vært direkte landeplager så ble det riktig så god stemning i Haavebua på Lørdag. De få fremmøtte fikk servert stødig pop/rock stilsikkert fremført av rutinerte musikere. Repertoaret varierte fra stemningsfylte ballader fremført akustisk til hardtslående rock`n`roll med fullt gitar-øs. Bandet som varmet opp for Waterboys med en kjempekonsert foran et særdeles entusiastisk Florø-publikum under festivalen i 2000 hadde vel gjerne ventet seg litt flere folk på bua denne kvelden. Litt for fint vær denne Lørdagen får nok ta litt av skylden for det lave publikumsantallet.