2017 Måløydagane

Årets festival «Måløydagane»

rock

 Rockeklubben er som alltid generøse, og ofrar "Himmel og Hav"namnet for "Måløydagane"

Leiar i Florø Rockeklubb Per Vidar Ottesen seier at såpass må det vere, men kunne sjølvsagt tenkt seg Førdefestivalen.

No når vi har mykje meir å spele på, så dette skal sjølvsagt ikkje gå ut over kavliteten på festivalen. Heller tvert om seier Ottersen, som i same slengen røper dei 2 største navna som kommer på årets festival «Måløydagane» . Sol Heilo, er kanskje best kjent som en fjerdedel av Katzenjammer. På festivalen kommer hun til Florø med sitt soloprosjekt. Multiinstrumentalisten stiller med egne låter og et strålende band i ryggen! Vi vil og få et Katzenjammer show.

Na Fianna, ikke en festival uten irsk musikk, i år har vi fått det fantastiske irske bandet Na Fianna

Na Fianna står for alt som er bra om irsk musikk og sang. Bandet startet i mars 2007 og de raskt bygget et rykte for energiske og lidenskapelige forestillinger på scenen. 

Disse unge menn fortsetter å overskride generasjonsbarrierer med sin unike tolkning av Irlands rike kulturarv gjennom historiefortelling og sang. De er profesjonelle, hardtarbeidende, dyktige musikere som oppholder seg tro mot seg selv og sin arv. Lojalitet til tradisjon og hverandre er deres forte. Dette ethos, kombinert med sin eksepsjonelle evne til å underholde, har vært katalysator for fortsatt økning av Na Fianna.