Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2010 Sigrid Moldestad

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Sigrid Moldestad
Haavebua
Lørdag, 7. august, 2010
kl. 21:00 (presis)

10-Kommer-Moldestad

Supertaus Sigrid Moldestad kjem til Florø og Haavebua med ny plate og nye songar i kofferten etter suksessførestillinga og plata TAUS, som ho mellom anna vann Spellemannsprisen 2007 for.
Med sine særeigne formidlingsevner er ho nok ein gong klar til å framkalle både latter og tårer. Ho har med seg sjølvskrive materiale i tillegg til å ha tonesett Robert Burns - som er vakkert gjendikta til nynorsk av Johannes Gjerdåker. Med fela og hardingfela spelar ho på råskapen i folkemusikken, og byr på musikk av både ny og gamal årgang.
Moldestad er trufast mot tradisjonane, men utfordrar òg musikken og gjer han til sin eigen.

Kom på Haavebua på lørdag.
Konserten starter kl. 21:00 Vær presis.

Sigrid Moldestad – vokal, fele, hardingfele Sigbjørn Apeland – trøorgel Jørgen Sandvik - gitar, banjo, mandolin Anders Hall - fele, bratsj, hardingfele, Stein Urheim - gitar

www.myspace.com/sigridmoldestad