Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2009 Absolut ABBA

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

 

Haavebua
Lørdag, 1. mai 2009

09-Kommer-Absolut-ABBA
The absolute ABBA party er showet du bare må se og høre! Tidløs popmusikk presentert slik det skal gjøres, - flotte arrangementer med presisjon og lekre detaljer. Vokalprestasjoner på veldig høyt nivå, - kostymer og alt annet som hører 70-talls-nostalgien til.

Alle ABBAs hits blir servert gjennom et 2 timer langt show. Med låter som Mamma Mia, Waterloo, Gimme Gimme, Super Trouper og Dancing queen er man garantert suksess på dansegulvet.

The absolute ABBA show har nesten 100 jobber bak seg det siste året, og showet har mottatt strålende kritikker fra publikum og presse over hele landet.

ABBA- showet er enestående i norsk sammenheng og vi gjør oppmerksom på at alt er 100% live. Bandet består av 5 musikere med bred erfaring og disse har bl.a. jobbet med folk som Åge Aleksandersen, Trond Granlund, Elg, Mariah Carey, Ice, Holton/Steel og S-Club 7 for å nevne noen.

På vokal finner vi søstrene Ranveig og Mildrid Seljemark. Ikke bare synger de som originalene, de ser bedre ut enn sine forgjengere tør vi påstå!

Arr: www.florervika.no og www.rockeklubben.no