Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2009 Kulkturhelg på Haavebua

Del denne artikkelen

Submit to Facebook
Musikkhelg på Haavebua 2009

Fredag 19. juni

Lørdag 20. juni

Hovedøen Social Club

kl. 22:30

09-Kommer-Musikkhelg

Kubansk musikk med norske tekstar. Dei tek også tak i norske pop-klassikarar og «salsafiserer» låtane til det nesten ugjenkjennelege. 

Eva and The Heartmaker

kl. 22:30

09-Kommer-Musikkhelg

Duoen  spiller fengende, lys, intim og melodiøs pop, med en vokalist som har noe særegent over seg. Den nye plata  slippes våren 2009.

Valkyrien Allstars

kl. 24:00
09-Kommer-Musikkhelg

Valkyrien Allstars er en ung folkemusikkgruppe med egen sound med referanser til rock, jazz, blues og soul. med sjelefull og sterk vokal

Transjoik

kl. 00:30

09-Kommer-Musikkhelg

iModerne tidløs "World music.  med sjelefull og meget sterk vokal. De har utviklet sitt eget sound med referanser til joik, rock, jazz, blues og soul.

Intim konserter lørdag formiddag

Det blir intim konserter på bryggekanten ved Quality og ute i Hagen på lørdag formiddag, Ved dårlig vær blir begge konsertene flyttet innendørs.