Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2008 Good Times Charley

Del denne artikkelen

Submit to Facebook
08-Kommer-GTC

Haavebua
Lørdag 29. november, 2008

NB: Innslepp kl. 23:00

08-Kommer-GTC

Good Time Charlie (GTC) feirer i år sitt 25-års jubileum med nye plate - Mojo Energy. Bergensbandet GTC er viden kjent for sin dedikerte og respektfulle formidling av musikalske tradisjoner og stilarter. De regnes i Norge som et pionerband for autentisk rhythm & blues, noe de har høstet både nasjonal og internasjonal anerkjennelse for. Med Mojo Energy, har bandet tatt et steg i en helt ny retning. Musikken blir nå definert som Garage Soul en sammensmelting av 60-tallets intense garage rock, og den eksplosive og energifulle autentiske soulmusikken.
Gjør deg klar for et potent 60-talls lydbilde med intens vokal, røft munnspill, skitne gitarriff, dyp bass og drønnende trommer kort sagt GARAGE SOUL.
Mojo Energy inneholder utelukkende selvskrevet materiale, og bekrefter
GTC som et av Norges mest progressive og hardtarbeidende band.
GTC er samlet rundt grunnleggeren, og eneste gjenværende originalmedlem,
Arle Hjelmeland, som synger og trakterer munnspill. På gitar finner vi den unge og talentfulle Steinar Karlsen, backet av et fjellstødig komp levert av Øystein Lydvo på bass og Hans Petter Paulen Solli på trommer. Albumet er innspilt i legendariske Duper Studio og er produsert av GTC og Yngve Leidulv Sætre (DumDum Boys, deLillos, Datarock, Magnet).

Kontakt Arle Hjelmeland for mer informasjon:
tlf: 91 79 22 55 - mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
www.goodtimecharlie.no
www.myspace.com/gtctcb
www.slagerfabrikken.no