Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2007 Kokken Tor

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Kokken Tor
Haavebua, 2. juledag
Onsdag, 26. desember 2007

Kokken Tor er et norskrock coverband. Med et repertoar som består av det absolutt beste innen norske rockeslagere, fanger de publikum i bandets hule hånd for å bli med på en hardtslående hitkonsert med låter fra Dum Dum Boys, deLillos, Jokke og Valentinerne, CC Cowboys, Ingenting og Postgirobygget m. flere.

Bandet består av musikere med bakgrunn fra mange år på veien med diverse band. I tillegg til et energisk sceneshow er Kokken Tor kjent for å gi det de har å gi for at lokalet skal koke opptil flere ganger før arrangøren kutter strømmen!

Etter at de spilte på Glopperock i 2005 har bandmedlemmene jobbet mye hver for seg med forskjellige band, men nå har de altså gått i øvingskjelleren for å komme seg på scenen igjen og gjøre et knippe utvalgt konserter denne sommeren!

Kokken Tor er:
Vokal og gitar: Torbjørn Gran
Gitar og kor: Kim Arin Schei
Bass og kor: Toffen litleree
Trommer: Ralla Vilne
.