Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2006 TOTO

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

06-Kommer-ToToTribute 
Turn Back
m/Egil Eldøen

Haavebua Fredag 14. april
06-Kommer-ToTo
Fredag 14 April i påsken presenterer vi en av de beste vokalistene i Norge. Egil Eldøen er vel mest kjent gjennom sitt mangeårige arbeid med soulfunk gruppen Lava. Nå har han gitt seg i kast med et av vår tids beste pop/rock/soul band Toto. Dette amerikanske vestkystbandet har gitt oss låter som Rosanna, Hold The Line, Africa og mange flere. Fengende låter kombinert med særdeles høy musikalsk kvalitet er kjennetegnet på dette bandet. Til dette Tribute bandet har Eldøen plukket fra øverste hylle av musikere på Vestlandet. Så har du sansen for smooth Vestkystrock utført med stor presisjon og spilleglede så er dette kvelden for deg.
Billettpris:  
Medlemmer   kr. 150,-       Andre  kr. 180,-

Forandsalg av billetter starter hos Smørbukken ca 14 dager før    [Les meir]

Forrige Neste
06-Kommer-ToTo 06-Kommer-ToTo 06-Kommer-ToTo

06-Kommer-ToTo
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 06,    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken