Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2004 Det Betales

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Det Betales
Haavebua
, Lørdag 17. juli

Kommer-04-Betales

Helgen 16 - 19 Juli blir Florø satt i fotballens tegn. Et historisk møte mellom Florø Old Boys og Liverpool Old Boys vil finne sted på Florø stadion denne helgen. I tillegg til dette vil det meste denne helgen dreie seg om fotball og musikk. Alt skal stå i den engelske kulturens tegn med alt hva det innebærer.
I forbindelse med dette storfine besøket denne helgen så er det vel ingenting som er mer naturlig enn å presentere musikk fra verdens beste band gjennom tidene, The Beatles. Som kjent så trådte jo disse gutta sine barnesko i nettopp denne legendariske byen. Bandet som har fått det ærefulle oppdrag er Det Betales, som er norges desidert beste Beatles tribute band. De vil fylle den gamle saltebua med udødeliggjorte schlagere som Penny Lane , Hey Jude , Yesterday og mange flere. Husk å krysse av i kalenderen for en kulturhistorisk begivenhet denne helgen.
Og aller mest husk: "You`ll never walk alone"
Les på deres heimeside  www.betales.com Se Annonse