Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2004 Havana Club

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Havana Club
Haavebua, Lørdag 13. november 2004

Kommer-04-Havanna-nov

HAVANA CLUB

Flørtende cubanske jenter og den beste rom i verden. Eggende rytmer som smelter din forfrosne sjel. Havana Club gir deg en smak av Cuba.

Havana Club består av syv musikere fra Bergen. Bandet har eksistert i tre år og har på denne tiden hatt en rekke oppdrag. Ricks og Stundesløse, de to store underholdningsscenene i Bergen, har begge hatt besøk av Havana Club. Av andre steder kan vi nevne Sommer Bergen(2000), Påskefrokosten, Bergen Internasjonale Kultursenter, Madam Felle, Mambo Club og Mobergsvikjo(OS).

Bandets vokalist er fra Cuba. Som en slags skjebnens ironi heter han Norge. Festivaler og klubber har allerede fått ørene opp for vokalisten i Havana Club. Under årets Dølajazz(Lillehammer) kunne man høre ham med et salsastjernelag fra Danmark, Sverige, Norge og Cuba.

Havana Club er:

Norge Sanchez vokal, perkusjon
Lois Aguilera Timbales, kubjelle, vokal.
Asbjørn Sundal Congas.
Torbjørn Hillersøy Bass.
Ingolf Håland Piano.
Jan Kåre Hystad Saxofoner.
Jan Erik Reknes Trompet.0,
-


Billettpris:  
Medlemmer   kr. 120,-       Andre  kr. 150,-

Forandsalg av billetter starter hos Smørbukken ca 14. dager  før konserten    [Les meir]

Forrige Neste
Kommer-04-Havanna-nov Kommer-04-Havanna-nov Kommer-04-Havanna-nov

Kommer-04-Havanna-nov
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 05,    E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken