Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2014 Feb 14 - Laila B Band

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Laila BandHaavebua Fredag 14 Februar. Laila B Band.

Laila B Band – "I kjole av stål"
Leikne låtar og vakre melodiar frå Bremanger

På sjarmerande Bremanger dialekt leverar Laila B Band eit leikent debutalbum med både fengjande låtar og vakre melodiar. Med albumet "I kjole av stål" har bandet lukkast i å skape ein heilt unik sound med røtene godt planta i jazz og med klare referansar til rock, pop og soul.
Med eit ope og innbydande lydbilde, og med eit ekte, nært og ærleg uttrykk er dette eit album som straks treff lyttaren. Musikken består av fleire lag og kontrastar som stadig overraskar og blir hengande igjen i tankane. "I kjole av stål" er ei musikalsk reise i eit emosjonelt landskap.

Med seg på albumet har Laila B eit stjernelag av musikarar, kjend frå blant anna Stage Dolls, Aftenlandet og Åge Aleksandersen.

"I kjole av stål" sleppast 23. januar og feirast med ein Noregsturné.

Det er gratis inngang på denne konserten