Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2012 okt13 Askil Holm & Elektrisk Band

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Askilband Pressebilde einytid-just

Lørdag 13 Oktober knaller vi til med Askil Holm & Elektrisk Band. Med rykende ferskt album i sekken og vår "egen" Terje Kjørlaug på gitar blir det bånn spiker på Haavebua :

Nå skal jeg vise hvem faen Askil Holm egentlig er, sier Namsosingen Askil Holm som platedebuterer på trøndersk. Inspirert av trønderrockere som Åge Aleksandersen, Terje Tysland, Hans Rotmo og D.D.E., men også DumDum Boys og Motorpsycho, har Askil Holm slått seg sammen med komiker og skuespiller Jon Niklas Rønning for å skrive tekster til plata.

De to møttes på Rockefeller og lagde raskt en parodi på Marit Voldsæthers revynummer «Hvem faen er Askil Holm», og samarbeidet var så fruktbart at de tok fatt på ei hel plate. Ei ny tid» er et dokument over oppvekst på 90- og 2000-tallet, og starten på en ny karriere for Askil Holm.
Billetterer til salgs på Narvesen og Quality