Konserten med Violet

Road i kveld på Haavebua starter kl 23:00 presis. Til deg som ikkje har kjøpt billett, så selger vi i døra fra kl 21:30.

A R K I V S A K

Lørdag førstkommende er det

klart for Rockebonanza på Haavebua. Et superklart og gnistrende Hayseed er spenn klare for Florø. Billetter er å få på Telenorbutikken på Amfisenteret. Det blir knall :-)

A R K I V S A K

Vi legger likevel ut billetter

på forhåndssalg til konserten på Kysten Bar Torsdag 29 Desember. Billettene ligger nå klare for salg i resepsjonen på Comfort Hotell Florø. Hiv deg rundt og sikre deg en billett😊

A R K I V S A K

Er du glad i sein-60 og -70 tallsrock ?

Då har vi romjulspakken klar til deg her. Torsdag 29 Desember fyres det nemlig opp til rockebonanza på Kysten Bar i Florø. 2 x 50 minutter med bare gromlåter fra tida då rock var ordentlig rock med feit gitarlyd og hissig bassgang. Vi nevnar i fleng, Zeppelin, Purple, ZZ Top, Hendrix, Thin Lizzy, Tommy Bolin, Cream m.fl. Anledningens band består av Jonas Valberg gitar/vokal, Tor Hjalte vokal, Eirik Ask tangenter, Benjamin Sagebø trommer og Jørgen Haugland bass. Dørene åpner kl 21:00 og konserten startar presis kl 22:30. KUN salg i døra og KUN cash betaling ! God Jul og Rock On :-)

A R K I V S A K

I kveld varmer Hayseed opp i Svelgen

I morgen er de klar for Florø og Haavebua. Få om noen i Norge dyrker klassisk rock med røtter i 70-talet på en like bra måte som disse gutta. Vokalist Morten Fredheim er som skapt for genren og gitarist Terje Kjørlaug har mange ganger bevist at han er i den ypperste klassen av klassiske rockegitarister. Til konserten i Svelgen og Florø får vokalist Morten Fredheim solid korhjelp frå Janne Linn Myren og Annika Bremnes, mellom anna kjende frå Pegasus. State of the art. Dørene åpner 21:30 og konserten starter 23:15. Billetter selges i døra.

A R K I V S A K

Konsertstart 22:30.

A R K I V S A K

Florø Rockeklubb er stolte

av å kunne presentere Tina Førde Refsnes M/Band på Kysten Bar Lørdag 20 Februar. Etter å ha mottatt strålende kritikker i både innenlands og utenlandsk presse for sitt siste album er singer/songwriter Tina Førde Refsnes klar for hjembyen Florø. Hun har med seg fullt band og Tina er mer enn klar for å presentere sitt nye album for folket i sin egen by. Av naturlige årsaker er det et begrenset antall billetter til denne konserten så det er bare å sikre seg adgang så tidlig som mulig. Billettene blir lagt ut for salg på Narvesen rundt midten av Januar.

A R K I V S A K

Julegaven til den som har alt?

🎅🏼. Rykende ferske fra trykkeriet! Billettene til SJÆGGI (punch) 2.Juledag er nå lagt ut på Telenorbutikken og Narvesen :). Billettene koster 250 kr, betales kontant :)

A R K I V S A K

Vi takker et gnistrende Hayseed

og de lokale korister for en knalltøff konsert på Haavebua i går kveld. Og ikke minst en stor takk til et alltid like opplagt Florøpublikum👍

A R K I V S A K

Hos Telenorbutikken på Amfi

får du no kjøpt billetter til Hayseed på Haavebua 5. Mars! 💥🎸🎤 Åpner mandag kl.10.00. Billettene koster 200 kr. Obs! Cash only! 😊

A R K I V S A K

Sample Headline

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

A R K I V S A K

Det nærmer seg

Romjuls Rockebonanza på Kysten Bar Torsdag 29 Desember. Billettselger Comfort Hotell Florø stenger i dag og åpner igjen Tirsdag 27 Desember, så om du vil sikre deg billett før jul så må du ta turen dit i dag :-)

A R K I V S A K

I morra kan du sikre

deg ei rykande fersk vinylutgave av den splitter nye fotballåta "De svarte og blå". Stimen selger denne på Kick Off'en på AMFI-senteret. Inntektene frå platesalget går sjølvsagt uavkorta til Florø Fotball. NB!! Dette er limited edition.

A R K I V S A K