2013 Pegasus

Pegasus på Haavebua.

10-Kommer-Pegasus

Lørdag, 28. desember (4. juledag)
Tradisjonen tro: ..... Ikke en romjul uten Pegasus. 4. juledag er det klart for den årlige Pegasus romjulskonserten.

Med nye coverhiter på lager blir det nok stinn brakke og et heseblesende liv.

2013 Oslo Ess - (avlyst)

AVLYST 2013 AVLYST 2013 AVLYST
Oslo Ess på Haavebua fredag 22/11 ble
dessverre AVLYST gr. sykdom i bandet.

Alle som har fohands kjøpt billett får pengene tilbake på utsalgstedet

Florø Rockeklubb beklager hendelsen

AVLYST 2013 AVLYST 2013 AVLYST

2013 El Cuero

El Cuero i vinden

el

FLORØ: Laurdag 26.oktober står eitt av Norges heitaste rockeband  på scena på Haavebua. Det kan du også gjere.
–Tar du duetten med oss på Bua? El Cuero jaktar jente til å synge Tuva-stemme

FP: av SVEND ARNE VEE Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
I 2011 rocka El Cuero Haavebua så takbjelkane rista. No er dei klare for nytt florøbesøk, og bandet kjem til kystbyen 26. oktober.
Det er Florø rockeklubb som er vertskap for gjenvisitten, og Tor Hjalte har ei ekstra utfordring til syngande damer i Florø: – Ta Tuva-jobben

– El Cuero har hatt stor suksess med låta «Deadline In Your Soul» på den siste plata si. Der syng vokalisten duett med Tuva Livsdatter Syvertsen frå folkrockbandet Valkyrien Allstars. Mange kjenner ho kanskje frå TV-serien «Stjernekamp» i fjor, der ho tapte finalen for Rita Eriksen. Tuva er ikkje med på El Cuero sin store Norgesturné, og difor er det open mikrofon for lokale jenter og damer som kan tenkje seg å synge denne hiten i lag med bandet her i Florø, seier Tor Hjalte.
«No må jentene sjå om dei vågar å ta utfordringa om å stå på scena med eitt av landets tøffaste rockeband.» Han oppmodar alle jenter som både likar bandet og låta om å ta kontakt med han og melde si interesse for å syngje.
– Vi kjem til å kome med meir informasjon om ein eventuell enkel audition litt seinare. No kan syngeglade jenter gå litt i tenkeboksen å sjå om dei vågar å ta utfordringa om å stå på scena med eitt av landets tøffaste rockeband for tida, oppmodar klubbleiar Hjalte.

Han legg ikkje skjul på at han personleg har stor sans for Kristtiansund-bandet og ser fram til konsertdatoen. Etterspurd rock
– Dei leverte ein kjempekonsert for to år sidan, og sidan den gong har dei gjett ut ei kjempeplate og fått ein endå større tilhengarskare. Rockeklubben har fått mange oppmodingar om å arrangere meir av nettopp denne typen konsertar: Klassisk, tøff og rotekte rock’n roll. Og det blir det, garanterer Hjalte.

Har du allereie ein aktuell lokal kandidat til duetten?
Nei. Eg veit om jenter som ville fikse det greit. Men samtidig er det sikkert mange unge, flinke der ute som vi ikkje veit om. Det hadde vore utruleg kjekt om denne vesle utfordringa kunne vere med på å få fram eit nytt, lokalt songtaltent, seier Hjalte, som oppmodar flest mogleg om å prø ve seg.


SOLID ROCK’N ROLL: Med den fjerde plata si "Victor’s Justice" har El Cuero nådd eit endå større publikum med den kraftfulle Americanarocken sin. No kjem dei snart til Florø, og utfordrar ein kvinneleg lokal vokalist i Florø eller Bremanger om å synge duett med dei under Haavebuakonserten 26. oktober.

2013 Raggle Taggle Gypsies

Irsk-argentiske Raggle Taggle Gypsies

tagg

Det har gått nokre år sidan Raggle Taggle Gypsies var på Florø besøk. Det irske bandet har spelt i kystbyen fire-fem gonger tidlegare; første gongen som oppvarming for The Dubliners i 1996.
– Både bandet og vi i rockeklubben har ønskt oss ein gjenvisitt, og denne gongen klaffa det, seier Per Vidar Ottesen i Florø Rockeklubb.
Bandet har fyllt Haavebua fleire gonger tidlegare, men denne gongen var det uråd å finne ein dato der bua var ledig og bandet hadde tid. 
– Difor køyrer vi konserten på Blomsterhagen som ein utekonsert. Vi har kapasitet til å selje mellom 150 og 200 billettar der, så folk må hive seg rundt om dei vil få med seg konserten. Billettsalet er allereie godt i gang, seier Ottesen.

Raggle Taggle Gypsies spelar irsk tradisjonsmusikk slik florø folk veit å setje pris på. Det såg ein seinast på Himmel & Hav då den irske kvelden på Haavebua trekte over 600 besøkande. Det irske bandet har teke namn etter ein tradisjonell folkesong frå grenseområda sør i Skottland, som særleg Waterboys gjorde kjend på ei av platene sine.
Kevin O’Connar og resten av bandet har vist seg svært slitesterkt, og dei kjem til Florø for å lage irsk fest med nøyaktig same besetning som då dei debuterte her i 1996.

2013 Himmel og Hav

Torsdag 20 juni (Florø Rock 2013) 

Vikingblod
Punch,
The Morgan Rae Experience,
Cage of Torment,
Discombobulate

Fredag 21 juni: (Irsk kveld)
Konsertområdet åpner kl 20:30. Ordinær: 380 kr medl. 350kr

22:00 Tupelo (IR) - Haavebua utescene
23:15 The High Kings (IR) - Haavebua utescene
00:30 Tupelo (IR) - Haavebua innescene

Lørdag 22 juni (Norsk kveld)
Konsertområdet åpner kl 20:30. Ordinær: 380 kr medl. 350kr

21:15 Rita Eriksen - Haavebua utescene
23:00 Kråkesølv - Haavebua utescene
0:15 Fagernes Yacht Klub - Haavebua innescene