2003 Jubilerer 10år

Rockeklubben jubilerer

Helgen 7. og 8. November fyller Florø Rockeklubb 10 år, og det skal selvfølgelig markeres på en heidundrendes måte med 2 åpne konserter på Haavebua både fredag og lørdag. I tillegg feirer medlemmene seg selv med middag og konsert fredagen.

Fredag 07. november

The Raggle Taggle Gypsies 

10-ar-jubileum-2003-oversikt
The Raggle Taggle Gypsies, eit av tidenes mest populære irske band i Florø

Knapt noko band har klart å skape ei så elektrisk stemning på bua som dette bandet. Dei gler seg vanvittig til å møte Florø-publikummet igjen, og det skjer fredagskvelden då Rockeklubben feirar seg sjølv og samarbeidspartnarane med eit lukka lag.

Men det er lagt ut eit avgrensa tal billettar for dei som vil vere med på sjølve konserten. Dørene opnar kl 23:00 for dei med denne typen billett.

Bill: Medl: 130,- Ikke medl: 160,-

Lørdag 08. november

De Lillos &
Ole Staveteig


Eitt av landets mest populære rockeband dei siste 10 å ra, DeLillos, er klare for Florø


DeLillos står for noko av det tøffaste som er gjort her til lands på rockefronten. Tilhengarar av innertiarar av nokre låtar som f.eks. "Hjernen er alene", "Kokken Tor" og "Neste sommer" vil få ein draumekveld denne laurdagen, meiner Tor Hjalte i Florø Rockeklubb. Til oppvarming denne kvelden har dei ingen ringere enn Florøs eigen supergitarist Ole Staveteig, som har tatt turen heim for å vere med å feire rockejubileet i barndomsbyen. 
Dørene åpnes kl. 21:00

Bill:,  Medl: 170,-  Ikke medl: 200 ,-

Ole Staveteig
Haavebua, Fredag 7 & lørdag 08. november

  1. 10-ar-jubileum-2003-oversikt

    Florøgutt og multigitarist Ole Staveteig vil være med oss hele helga, som oppvarming både fredag og lørdag med sitt eminente gitarspill.

    En skikkelig aperitiff !!!

    VORSPIEL med Raggle Taggle Gypsies i lobbyen på Quality på lørdagen.

Billettsalg: Smørbukken Kiosk.

Dette er skrevet om 10 års jubileet